Ще останем ли без шоколад до 2050 г.?
Потреблението расте, а какаото се нуждае от специфични условия за производство
20:32 | 27.09.18 г. 2Снимка: Архив Ройтерс
-
Възходящ импулс владее европейските борсови индекси въпреки политическата несигурност
-
Керемедчиев: След европейските избори се очаква промяна в политиката спрямо Украйна
-
Лорета Местър: Фед трябва да обяснява на обществеността по-ясно своите решения
-
Експерти: България е в политическо безвремие, пропуска икономически ползи
-
Португалия започва да изгражда в началото на 2025 г. своя най-голям вятърен парк
-
„Отвътре навън 2“ е най-гледаният филм и в българските кина
-
Русия има само една система С-500 и тя едва ли ще повлияе на хода на войната
-
Германският бизнес настоява за „ясна корекция на курса“ от Брюксел
-
Първи на Балканите: Тестват водороден автобус по улиците на София
-
Китай губи колективната си памет с изтриване на части от интернет
-
БФБ и Централният депозитар въвеждат платформа за заемане на финансови инструменти
-
Превръща ли се в нов „Дизелгейт“ скандалът с автомобилните тестове в Япония?
Специални проекти виж още
Коментари
Финанси виж още
-
Възходящ импулс владее европейските борсови индекси въпреки политическата несигурност
-
Две сделки с акции на "Синтетика" формираха почти 80% от оборота на БФБ
-
S&P 500 се колебае слабо след рекордите от миналата седмица*
-
Първите преговори за преструктуриране на украински дълг приключват без сделка
2 -
Чуждите инвестиции у нас намаляват с над 62% към края на април
-
Капитализацията на листнатите в САЩ криптоминьори удари рекордните близо 23 млрд. долара
преди 5 години Съмнявам се, че много хора предпочитат да консумират черен шоколад без захар, тъй че със или без палмово масло, това си е един вреден продукт. отговор Сигнализирай за неуместен коментар
преди 5 години Шоколадите вече масово се правят от Палмово масло, с което шоколада вече не е шоколад, а вреден за организма ***. отговор Сигнализирай за неуместен коментар